Afslank actie bij Exint!

Wij van schoonmaakgroep exint willen allemaal lekker slank zijn en in een rap tempo afslanken. Het is ook makkelijker je werk doen als die kont met overgewicht niet in de weg zit. Wij zijn allemaal de hele dag in de weer om kantoren schoon te houden, maar van gezond eten komt het niet. Wist je dat de ratio afslanken twintig / tachtig is. Twintig procent is sporten en tachtig procent is eten.

Doordat we allemaal heel erg druk zitten kunnen we ons eetschema niet helemaal aanpassen naar de hectiek van de dag en zit een roze koek er zo in. Maar omdat het toch van levensbelang is en onze werkgever ons stimuleert er echt iets aan te doen, hebben wij besloten er samen voor te gaan om massaal te gaan afslanken.

De eerste stap is de voorbereiding. Vaak gaat het hier ook mis. Je moet toch gezonde dingen in huis halen om je er echt aan te houden. Het is belangrijk voorbereid te zijn anders gaat het mis. We gaan op zaterdag meestal met het hele bedrijf boodschappen doen en wijzen elkaar op gezonde dingen in de supermarkt. Vervolgens maken we een eetschema waar we ons allemaal goed bij voelen.

Tot op heden gaat het goed en is onze werkgever ook blij met ons. Je ziet toch dat als je samen de strijd aangaat dat er dan net even wat meer druk staat op de resultaten. Er staat nu ook een weegschaal op de zaak zodat we ons regelmatig gezamenlijk kunnen wegen.

Onze mannen thuis zijn zeer content met deze ontwikkeling en juichen het toe. Wij voelen ons ook veel beter in ons vel zitten.