Noppies kinderkleding

Wij houden de komende maand een speciale actie in samenwerking met Noppies kinderkleding. Noppies is een merk kinderkleding speciaal voor de baby’s. Je kunt dus wel stellen dat het eigenlijk babykleding is. In de volksmond houden we ten alle tijde de term kinderkleding aan, omdat we dat nu eenmaal afgesproken hebben. Terug naar waar we in eerste instantie over begonnen: De speciale actie in samenwerking met Noppies kinderkleding. Als je nog niet bekend bent met dit merk kun je op de bovenstaande link klikken. Je komt dan terecht op een pagina waar je zowel informatie over het merk noppies kunt verkrijgen als noppies kinderkleding kunt kopen in de webshop.

De Noppies kinderkleding actie

Al het personeel van Exint mag het komende jaar tegen een korting van maar liefst 60% onbeperkt kinderkleding van Noppies bestellen. ¬†Wellicht hebben jullie geen kinderen, maar dan is er altijd nog wel en neefje of nichtje of kind van een goede vriend en of vriendin waar je in dit geval tegen gereduceerd tarief leuke kinderkleding voor kunt kopen. De kinderkleding van Noppies welteverstaan. Noppies kent haar oorsprong jaren geleden, 15 jaar om precies te zijn. Het is zo’n: We zijn op zolder begonnen en uiteindelijk uitgegroeid tot een internationaal merk verhaal. Je kent het wel. Vaak redelijk fantasierijk, maar in dit geval volledig waar.

Het is werkelijk waar een prachtig mer en we hopen dan ook vanuit de directie dat jullie er net zo enthousiast over zijn als wij. Mochten jullie meer willen weten over de Noppies kinderkleding-acties, dan kunnen jullie even een mailtje sturen naar de personeelsafdeling. (HR) of een kijkje nemen onder het tabje Noppies kinderkleding op het intranet.