Welkom bij Exint Schoonmaakgroep

De ExInt schoonmaakgroep is een middelgroot schoonmaakbedrijf dat gevestigd is op het bedrijventerrein “Westfrisia” in Hoorn (Zwaag) in Noord-Holland. ExInt Schoonmaakgroep heeft daardoor een centrale plek in de regio. Wij reinigen verschillende objecten.

De uitvoering staat onder directe controle van een service manager die dagelijks contact heeft met de directie. Zo ontstaan er korte lijnen, waarbij flexibiliteit hoog in het vaandel staat. Door deze korte communicatielijnen is direct contact met de opdrachtgever van essentieel belang. Onze motivatie staat garant voor: een hoge kwaliteitsnorm, directe betrokkenheid bij, en korte communicatielijnen met u als opdrachtgever.

Wij werken bij voorkeur met een planmatige aanpak, zodat kwaliteit, continuïteit en prijsstelling optimaal op elkaar zijn afgestemd. Er vindt regelmatig afstemming plaats of alles naar wens verloopt of dat aanpassingen wenselijk zijn.


Hieronder vindt u onze blogartikelen.  U kunt discussiëren, zelf een stuk schrijven of simpelweg de artikelen aandachtig lezen. Het zijn combinaties van klanten van Exint die hun ervaringen met betrekking tot ons delen en algemene informatie die betrekking heeft op Exint. Veel lees en schrijfplezier!